Notranji zdravnik

umik za kronične bolnike

Poti do zdravja

Junij 2023

Umik za kronične in druge bolnike

Poti do zdravja

7-dnevni umik bo potekal na mirnem, od mest in hrupa odmaknjenem kraju. Namenjen bo ljudem s kroničnimi boleznimi, bolnikom v remisiji in vsem tistim, ki jim uradna medicina ne more pomagati do ozdravitve, pa si želijo raziskati tudi druge možnosti. Program bo zaradi številnih predavanj in delavnic dokaj zahteven in zato primeren le za tiste, ki niso v akutnem stadiju bolezni.

Program bo zajemal teoretski in praktični del. Na predavanjih bomo spoznavali vzroke bolezni in pojasnili povezave med umom, čustvi in fizičnim telesom.  Predstavili bomo številne obstoječe načine in tehnike zdravljenja, pojasnili, kako delujejo ter opozorili na osebne moči znotraj nas, ki lahko spodbudijo zdravljenje. Na praktičnih delavnicah in vajah bomo spoznavali in izvajali nekatere od tehnik, ki lahko pripomorejo k zdravljenju, in prebujali svojo notranjo samozdravilno moč.

Umik prvenstveno ne bo namenjen zdravljenju, ampak spoznavanju vzrokov bolezni in možnih poti do obnovitve zdravja. Čeprav bodo del programa tudi praktične delavnice, bomo izbrane tehnike v času umika lahko le spoznali. Udeleženci bodo po zaključku programa bolje razumeli, od kod sploh izvira njihova bolezen, kje lahko poiščejo pomoč in kako lahko sami prispevajo k obnovitvi svojega zdravja.

Umik bo predvidoma potekal junija 2023.

PROGRAM JE V IZDELAVI IN BO OBJAVLJEN KMALU.

 

Kako se prijavim?

Delavnica se izvede ob minimalnem številu 5 prijavljenih. Zaradi kvalitetnejše izvedbe bo število udeležencev omejeno.

 

Na delavnico se prijavite v dveh korakih:

  1. izpolnite in nam pošljete spodnji obrazec za prijavo
  2. plačate delavnico z nakazilom na naš tekoči račun

Vaše mesto na delavnici bo zagotovljeno šele s plačilom. Podatke za plačilo in vse informacije o izvedbi programa boste prejeli na elektronski naslov, ki ga navedite ob prijavi. Če imate kakršno koli vprašanje, nas pred prijavo pokličite ali nam pišite.

 

OPOZORILO: Delavnica ne nadomešča uradnega zdravljenja, ampak služi le kot njegovo dopolnilo!

Obrazec za prijavo:

Poti do zdravja